Prettig weerzien

Enkele van de meevallers van de afgelopen editie van Suikerrock waren Equal Idiots en The Lighthouse. Een groep die me bijzonder in de smaak was gevallen tijdens de editie 2015 van datzelfde Suikerrock was Starsailor.

Als die drie groepen dan samen op de affiche van Maanrock staan … dan moeten we daar toch zeker naartoe? Zeker wanneer Starsailor op Conny’s bucketlist staat.

We hebben het ons zeker niet beklaagd. De jongens van The Lighthouse kenden misschien een onzekere start, ze zaten al snel in hun ritme en gaven een geweldig optreden.

IMG_1216.JPG

De jongens van Equal Idiots zaten wel onmiddellijk in hun ritme. Het blijft me verbazen hoe die twee gasten zoveel muziek kunnen halen uit een gitaar, een drumstel en een xylofoontje. Hun set leek ons wel anders en harder te zijn dan in Tienen maar evenzeer heel goed.

IMG_1225.JPG

Dan was het de beurt aan Starsailor. Net als twee jaar terug in Tienen was ik vergeten hoeveel nummers ik van hen eigenlijk ken. Daar gooiden ze dan nog twee Beatles covers bij ook. Echt wel heel goed. Zo goed dat hun concert wel een halfuurtje langer mocht duren maar helaas.

IMG_1280.JPG

Tot driemaal toe een heel prettig weerzien.

Ook vandaag was het een prettig weerzien maar dan met de stad waar ik 6 jaar heb schoolgelopen en waar ik de afgelopen jaren kilometers en kilometers heb gejogd : LIER. Daar organiseerden de Kleitrappers immers een Zimmertocht. Een wandeling met vertrek aan de Mechelsesteenweg aan de Carrefour.

IMG_0831.JPG

Via de Lierse Polder bereikten we de stad en hoewel ik daar dus al heel veel geweest ben heb ik precies toch weer enkele plekjes gezien waar ik nog nooit eerder ben geweest. Bovendien kregen we aan het Atheneum nog een Volkswagentreffen als bonus.

IMG_0824.JPG

IMG_0835.JPG

Met 10 kilometer op de teller hebben we zo onze laatste “training” gehad. Volgende week rond deze tijd zouden we onze eerste wandeling in Irrel achter de rug moeten hebben.

IMG_0862.JPG