Meindl

Ik geef niet graag geld uit aan kledij maar als het om wandelen gaat maak ik graag een uitzondering.

Tijdens de vakantiewandelingen in Cornwall merkte ik dat mijn schoenen toch niet meer dezelfde grip gaven van weleer. Het leek me dan ook de hoogste tijd om me nieuwe schoenen aan te schaffen.

Een bezoekje aan A.S. Adventure was dus wel op zijn plaats. Meindl’s genoeg om uit te kiezen maar mijn trouwe Tauern stond er precies niet bij. Dat zou toch wel jammer zijn. Zou ik moeten wijzigen naar een Wales of een Borneo?

Gelukkig niet. Bleek dat ze toch nog een Tauern 2 met maatje 41 ½ in stock hadden. Even passen, bleken als gegoten te zitten, alsof ik ze al jaren aanhad. Er hangt uiteraard wel een aardig prijskaartje aan vast. Degelijke wandelschoenen zijn nu eenmaal niet goedkoop.

Het spreekt voor zich dat ik er de marathon volgende week niet mee ga wandelen maar tegen dat we naar Duitsland vertrekken in september zullen ze wel “ingewandeld” zijn.

meindl tauern2.JPG