Stille Waters

Nog anderhalve week en het is tijd voor onze grote uitdaging van dit jaar : de Nacht van de Maan, de marathon van zonsondergang tot zonsopgang in en rond Zoersel. Voor mij wordt het de vierde deelname, voor Conny de eerste.

Om nog een beetje zelfvertrouwen op te bouwen zijn we vandaag nog een lange training gaan doen.

Onze bestemming : het land van de Stille Waters. Het knooppuntennetwerk had een wandeling van zo’n 25 km uitgestippeld met vertrek in Sint-Amands.

De wandeling begon met … een tochtje over het water van zo’n 400 meter over de Schelde. Daarna vervolgden we onze tocht over het jaagpad langs de Schelde met het ene na het andere fantastisch mooie uitzicht. Je mag dan nog honderden foto’s nemen, het resultaat dat je ’s avonds bekijkt op de computer kan nooit weergeven wat je live hebt gezien.

Het was alweer een schitterende wandeling en alweer dichtbij huis. En die marathon? Dat komt wel goed hoor. Bovendien is die ’s nachts en dan loop ik geen gevaar voor zonnebrand (zoals vandaag ook al hebben we de zon nauwelijks gezien)wink.

IMG_0521.JPG

IMG_0533.JPG

IMG_0535.JPG

IMG_0552.JPG

IMG_0598.JPG

stille waters.JPG