Vertrouwde grond

De wandelingen in Cornwall en Devon waren bijzonder mooi maar het deed toch deugd om terug in eigen omgeving te wandelen en het deed nog meer deugd om terug “klap” te hebben onderweg.

Net als een jaar geleden had ik vandaag afgesproken met Conny aan Kruiskensberg in Bevel. En net als vorig jaar was het de bedoeling om na de wandeling mijn “rookstop” te vieren met een etentje. Vorig jaar waren het 6 maanden, ondertussen zijn het er dus 18 !

Vorig jaar waren we echter door en door nat. Niet alleen van de regen die het eerste uur van onze wandeling was gevallen maar nog meer van de regen die de 6 maanden daarvoor was gevallen. Op sommige plekken stond het water ons aan de kuiten. Na zo’n wandeling heb je echt geen zin om nog iets te gaan eten.

Vandaag zag het er beter uit. Alhoewel … het waren toch dreigende wolken. Al snel zaten we aan de oevers van mijn geliefde Nete en stapten we richting De Boekt op de grens tussen Kessel en Berlaar. Behoorlijk veel tegenwind en af en toe een beetje gesmos maar al bij al toch nog redelijk wandelweer.

Op de terugweg dus wind in de rug en toen voelde het ineens warm en plakkerig (en zweterig) aan. Maar echte regen hebben we niet gehad zodat we deze keer wel konden gaan eten. En dat hebben we gedaan in Taverne Cruysberg . Als je eens goed maar eenvoudig wil eten moet je daar zeker eens stoppen. De dagschotel die wij er gegeten hebben was geweldig lekker.

Donderdag trekken we naar het Scheldeland als laatste training voor onze marathon in Juli.

IMG_0477.JPG

IMG_0483.JPG

IMG_0486.JPG

IMG_0494.JPG