Schok

De “perikelen” omtrent mijn vakantie zijn nog net geregeld of ik kreeg eergisteren, toen ik mijn documenten ging afhalen nog een grotere schok.

Blijkt namelijk dat Carlson Wagonlits al zijn kantoren voor privé-reizen afgelopen maandag met onmiddellijke ingang heeft gesloten. De medewerkers staan hierdoor van de ene op de andere dag op straat.

Blijkbaar zat het al wel iets langer in de pijplijn maar de verwachtingen waren een een stopzetting tegen het einde van dit jaar en een sluiting tegen midden volgend jaar. Het management heeft er echter anders over beslist.

Ik ben er nog altijd niet goed van. Al 25 jaar lang ben ik daar klant en al even lang verzorgde Mandy er mijn dossiers. Meestal één reis maar er zijn ook jaren geweest dat ik twee reizen heb geboekt. Nooit enig probleem gehad.

Onze carrières hebben trouwens ook veel gelijkenissen ook al zit ik in de verzekeringen en zij in de reissector.

We begonnen onze carrière in de Quellinstraat in Antwerpen bij Touring Reizen en De Vaderlandsche. Zij werden overgenomen door de ING groep en wijzigden hun naam nar BBL Travel, wij werden ING Insurance. Zij trokken weg uit de Quellinstraat, wij trokken weg uit de Quellinstraat. Zij werden verkocht door ING aan Carlson Wagonlits, wij werden verkocht door ING aan de P&V Groep.

En dan is het van de ene op de andere dag voorbij. Dat gaat volgend jaar raar aanvoelen.

Knipsel.JPG