Nadelen en voordelen

Mijnheer Cambré … we hebben net vernomen van P&O dat de ferry waarmee je op 12 juni de oversteek zou maken van Zeebrugge naar Hull … “stuk” is. En wel zodanig “stuk” dat men nu al met 100% zekerheid kan zeggen dat hij niet zal gemaakt zijn op 12 juni en dat u bijgevolg de oversteek van Zeebrugge naar Hull NIET zal kunnen maken.

Maar P&O heeft ons ook meegedeeld dat ze u, indien u hiermee akkoord kan gaan, zonder problemen kunnen omboeken naar de ferry met vertrek in Rotterdam. Kunt u ons meedelen of u hiermee akkoord kan gaan?

Lang heeft dat niet geduurd hoor. Nu ja, toch wel een uur. Ik bekijk mijn mailbox tenslotte niet om de 5 minuten.

Achteraf gezien is dit misschien zelfs een meevaller. Ik vrees namelijk dat de grenscontroles wel eens strenger zouden kunnen zijn en bijgevolg meer tijd in beslag zouden kunnen nemen, zeker na de recente gebeurtenissen in Manchester.

Bij vertrek uit Rotterdam ben je immers één à anderhalf uur vroeger in Hull en met nog ruim 600 km autostrade voor de boeg is dat altijd meegenomen.

Ik ben trouwens ook wel blij dat ze zoiets vandaag al laten weten en bijvoorbeeld niet één of twee dagen vóór het vertrek.

nadeel.JPG