Weekend

Gisteren is niet verlopen zoals ik het had gehoopt. Het begon nochtans veelbelovend want ik mocht een uur vroeger dan gepland beginnen met testen. Helaas leek er iets fout te zitten en niemand zag waar de fout zat. Heel frustrerend is dat en bovendien niet eenvoudig wanneer iedereen thuis zit te werken. Uiteindelijk leek het een “misverstand” te zijn maar dat misverstand had wel enkele uren gekost.

blaudzun.JPGDie extra uren hebben er wel voor gezorgd dat ons bezoek aan de fototentoonstelling van Michiel Hendryckx in de Sint-Baafsabdij in Gent naar een later tijdstip is verplaatst.

We zijn uiteraard wel naar Gent gereden. Het optreden van Blaudzun in de Balzaal van de Vooruit kwam niet in het gedrang. Vóór we naar deze toch wel bizarre Noorderbuur gingen kijken en luisteren hebben we toch nog een klein wandelingetje gemaakt en heel smakelijk gegeten in Italia Grill aan het Sint Anna Plein.

Dan was het tijd voor ons “wekelijks” concert. Het voorprogramma werd verzorgd door Hulder, een Antwerps-Gentse groep. Heel goede muziek maar wij waren alvast niet overtuigd van de zangkwaliteiten van zanger Nick Benoy. Even dachten we dat het aan het geluid lag maar dat werd een halfuurtje later tegengesproken door de main artist van de avond : Blaudzun. Vorig jaar voor het eerst gezien in Het Depot in Leuven en we waren direct verkocht. Gisteren was weliswaar een totaal andere show maar de man is geweldig. En dat geldt ook voor zijn groep. We kijken al uit naar het volgende concert.

Gisteren gewerkt, vandaag snipperdag genomen. Onzen Blacky is immers net één jaar geworden en het was dan ook tijd voor een jaarlijks onderhoud. Het voordeel is dat mijn garage vlak bij een wandelknooppunt ligt. Terwijl de auto een nieuwe oliefilter kreeg heb ik de buurt verkend en een wandeling van zo’n 18 km gemaakt (inclusief een heerlijke dagmenu in De Kadee in Sint-Antonius Zoersel).

wandeling 20170327.JPG

Al bij al toch een heel geslaagd verlengd weekend gehad.

IMG_9462.JPG

IMG_9480.JPG

IMG_9515.JPG

IMG_9548.JPG