Haanheuvelwandeling

Gisteren was het vrij mooi weer. Ook deze voormiddag was het nog heel mooi weer.

Toen ik me deze middag klaarmaakte om te vertrekken naar Herentals begonnen de eerste druppels te vallen. Toen ik een kwartiertje later aan het station stond te wachten op Conny regende het behoorlijk. En toen we even later begonnen aan onze wandeling regende het aanzienlijk.

Maar … regen deert ons niet. Daarvoor zijn er immers paraplu’s en regenjassen uitgevonden. De bossen van Herentals zijn ook in de regen trouwens heel mooi. Het is wel jammer dat er dan minder foto’s kunnen worden genomen maar ja …

Regenwandelingen zijn wel vermoeiender. Op modderige paadjes naast een stromende Nete of heuvel op en af in de buurt van de Toeristentoren … het vraagt net iets meer concentratie dan een asfaltwandeling.

haanheuvelwandeling.JPG

IMG_9123.JPG

IMG_9125.JPG

IMG_9128.JPG

IMG_9129.JPG