Last Minute

Susan Waterberg is al vijf jaar gelukkig getrouwd met haar man Hugo. In plaats van het traditionele etentje op hun huwelijksverjaardag wil ze voor deze speciale aangelegenheid wel iets speciaals.

Ze schakelt haar schoonouders in om op hun driejarig zoontje Stijn te passen, regelt een week vakantie voor haar man en boekt een last minute vakantie : 8 dagen naar Hurghada in Egypte.

Wat begint als een paradijselijke vakantie ontaardt in een nachtmerrie wanneer ze willen gaan duiken. Voor Hugo wordt dit het hoogtepunt van de vakantie aangezien hij zo van zijn PADI, zijn duikbrevet, kan genieten. Voor Susan wordt het vreselijke terugkeer naar haar verleden, een verleden dat ze angstvallig voor haar man heeft verzwegen.

Tot zover de inhoud van Last Minute, de vakantiethriller van Linda Van Rijn die ik gisteren heb uitgelezen. Ondertussen het derde verhaal dat ik van haar lees. Nog altijd heel spannend maar toch de minste van de drie.

Ik dacht trouwens dat Linda Van Rijn voor de rest van het jaar mijn gezelschap op de trein zou zijn maar het Boekenfestijn heeft roet in het eten gegooid. Ik kon me echt niet inhouden en ben vandaag begonnen in Britannica van Willem Asman. Ik b en er vanochtend in begonnen en spijt heb ik tot dusver nog niet.

lastminutegroot.JPG