Herhaling

De “herhaling” van afgelopen donderdag heeft zich vroeger dan verwacht gemeld. Het was vandaag zo’n mooi weer en de weekendwandeling staat pas voor morgen namiddag op de agenda. Daarom besloot ik om de dag te beginnen met een halfuurtje lopen.

Net als vorige donderdag ging het trouwens behoorlijk vlotjes. 30 minuten lopen waren goed voor 4,41 km.

Na de middag heb ik dan nog een korte wandeling naar het kerkhof gemaakt met mijn ouders. Altijd mooi zo rond Allerheiligen en Allerzielen. Het bleek trouwens wel een zwaardere opdracht dan verwacht. Sommige paden op het kerkhof waren behoorlijk mul en dan is het niet simpel om een man in een rolstoel voort te duwen.

Als het meezit wordt de maand oktober morgen sportief afgesloten met een wandeling in Kessel

lopen 20161030.JPG

                4.jpeg

                14.jpeg

                15.jpeg