Donker

Moderne wiskunde : 2 concerten + 2 wandelingen van samen bijna 40 km + 1 tijdspanne van 10 dagen + veel werk + geen 20 meer = nefast voor mijn wekelijkse jogging.

Het liep voor geen meter vandaag. Amper 4 km op 30 minuten. Goed kan je dat niet noemen. Maar mijn dokter heeft vorige vrijdag nog gezegd dat het een goed idee is om, naast het wandelen, één keertje in de week te joggen. Hoewel wandelen beter is voor de gewrichten en minder belastend is voor de spieren, is af en toe joggen beter voor die ene grote spier … het hart.

Ondanks de duisternis (’t was pikkedonkerundecided) hebben we trouwens toch ons zomerrondje langs de spoorweg en de Nete gedaan. Voor ervaren Roparunners als wij (ik heb er nog altijd 9 op mijn conto en Sally heeft er toch ook enkele meegedaan) is dat geen probleem, zeker niet met een joekel van een lamp op mijn voorhoofd (al zijn konijntjes daar geen fan van).

Het viel me op de terugweg naar huis op dat we niet alleen op pad zijn geweest. Ik ben verschillende joggers tegengekomen en … ze droegen allemaal iets fluorescerend ! Nog nooit meegemaakt. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Hieronder trouwens een fotootje van het jaagpad (uiteraard zonder verlichting)

donker.JPG