Cymru

Na een voormiddagje koken (6 liter tomantensoep, 2 kg kalkoenfricassee, 2 kg stoofvlees en dan nog wat bloemkool en aardappelen) was het deze namiddag hoog tijd om nog eens naar de vakantiefoto’s van Wales te kijken.

Hoewel het pas drie weken geleden is lijkt het ergens in een ver verleden te liggen. Maar wanneer je dan de foto’s aan ’t bewerken bent komen de herinneringen uiteraard snel terug.

1.500 foto’s bewerken is een hele klus. Bijlichten, donkerder maken, kleuren iets meer laten uitkomen, omzetten naar zwart/wit, experimenteren met effecten, bijsnijden … als je het goed wilt doen dan kruipt er veel tijd in.  Maar het moeilijkste moet nog komen. Uit de foto’s die overblijven moeten er immers nog een aantal worden geselecteerd voor het vakantieboek.

Dat wordt nog een uitdaging.

IMG_7005 (1).jpeg

IMG_7454.jpeg

IMG_7399.jpeg