Aftellen

Hoe zou het toch met de voetjes zijn ?

Wel ik kan jullie geruststellen : het gaat behoorlijk goed met de voetjes. Enkel de linkerkant van de linkerhiel laat soms nog van zich voelen maar dat is dan meer vervelend dan pijnljik. Verder ben ik volledig hersteld van de Zotte 50.

Dat zou moeten ook want volgende week staat er immers een weekje vakantie op het programma. Een korte fietsvakantie weliswaar maar toch een vakantie. Vijf dagen in Drenthe met Dwingeloo als uitvalsbasis. ’t Zal deugd doen om er even helemaal tussenuit te zijn.

Eigenlijk past het niet echt want we zitten in een cruciale testfase van een implementatie maar tegenwoordig zitten we constant in een of andere testfase en een mens moet al eens kunnen afkicken of niet soms?

Maar vóór ik ga fietsen wordt er eerst nog eens gewandeld. We zijn er nog niet uit of we naar Keerbergen of Koningshooikt zullen gaan maar zondag wordt er gewandeld. Binnen anderhalve maand is er immers het tweede grote doel van dit jaar … de Nacht van de Maan, de nachtelijke wandeling bij volle maan waaraan ik in juli voor de derde keer zal deelnemen.

drenthe.JPG