Hulshout

Nog een week te gaan tot de Zotte 50 van Gheel.

Omdat er dit weekend geen enkele “georganiseerde” wandeling was die me interessant leek had ik er zelf nog eens eentje uitgestippeld via http://www.wandelknooppunt.be/.

Ik had afgesproken met wandelmaatje Conny aan de Pallieterhoeve in Booischot, op zo’n 50 meter van knooppunt 58. We vertrokken langs de oevers van de Grote Nete. Het is niet de eerste keer, en ongetwijfeld ook niet de laatste keer, dat we langs de oevers van de Nete wandelen maar zoals vandaag hebben we het nog niet gehad.

Die oevers zagen er immers heel natuurlijk uit. Wat vooral opviel waren de bloemen. Zelden zoveel boterbloemen en margrietjes gezien. Echt heel mooi om door te wandelen.We kregen ook de kans om één van de oeverbewoners in volle glorie te bewonderen.

We vonden niet onmiddellijk een kroeg om onze “halfwaydrink” te consumeren maar een frituur bracht ons de redding. Het frituur zelf was niet open maar er stond wel een drankautomaat. En niet zomaar een drankautomaat, neen, het was een automaat met Coca Cola Light Lemon ! Zalig !

In het centrum was het ook even zoeken. Er waren her en der werken aan de gang en dat had zo zijn gevolgen voor de knooppuntenbordjes. Gelukkig zaten we snel terug op het juiste spoor. De laatste kilometer werd weer langs de oevers van de Nete afgelegd.

Op het terras van de Pallieterhoeve werd een zalige wandeling afgesloten met een koele frisdrank. We gaan daar zeker nog terug wandelen maar dan in de herfst. Het moet daar dan ongelooflijk mooi zijn.

wandelen 20160521.JPG

IMG_5538.jpeg

IMG_5552.jpeg

IMG_5563.jpeg

Meer foto’s ? KLIK HIER