Pinksterwandeling (Mechels Broek)

Gisteren had ik YES die mijn aandacht afleidde van het Roparunweekend, vandaag was het de KWB.

Het was meer bepaald de KWB van Mechelen Libertus. Zij organiseerden in Sint-Katelijne-Waver hun Pinksterwandeling. Nu ja, eigenlijk was het een grensgeval want de wandeling op zich ging voornamelijk door op Mechels en Bonheidens grondgebied.

Het was wel één van de mooiste wandelingen die we dit jaar al gedaan hebben en dat had ik helemaal niet verwacht van Mechelen. Via de Nekker kwamen we echter snel in het Mechels Broek en daar was het niet alleen wondermooi om te wandelen, het was er ook heel maar dan ook heel rustig. Heel weinig wandelaars maar des te meer vogels en hun mooie gezang (met uitzondering van het gekwetter van de patrijzen).

Heel even leek het erop dat we regen zouden krijgen maar dat was zo weer voorbij. De afwezigen hadden weer ongelijk.

wandelen 20160515.JPG

IMG_5500.jpeg

IMG_5508.jpeg

IMG_5520.jpeg

IMG_5517.jpeg

Meer foto’s ? KLIK HIER