Rustig aan

Als de ene het rustig aan wil doen omdat hij eergisteren 33 km heeft gewandeld en als de andere het rustig aan wil doen omdat ze overmorgen 16 km gaat lopen (van abdij tot abdij) dan wordt er rustig gelopen.

Bij zo’n zalige temperatuur van 15°C is het uiteraard niet moeilijk om het rustig aan te doen. Bovendien is er dan ook voldoende ruimte om bij te kletsen aan de oevers van de Nete. Even was er een beetje angst voor de ganzen aan de jachthaven en een beetje ergernis wanneer er aan de overkant van de oevers enkele jonge kerels een soort rookpijl aanstaken.

Verder was het puur genieten en had ik, verrassend genoeg, weinig of geen last van mijn lange wandeling.

Meer moet dat op een dinsdagavond soms niet zijn.

lopen 20160503.JPG

KLIK OP DE FOTO VOOR EEN GROTER EXEMPLAAR

Een gedachte over “Rustig aan

  1. Gidsjoris mei 4, 2016 / 8:10 am

    Ha, ik heb je terug gevonden via mijn nieuwe blog. Succes!

    Like

Reacties zijn gesloten.