Door de wind …

De beslissing om deze voormiddag niet te gaan wandelen lijkt me toch een goede beslissing te zijn geweest. Ik weet niet hoe het er in de rest van België aan toe ging maar in de Kempen was het echt geen wandelweer.

Eigenlijk wel jammer want in de omgeving van Schriek en Heist is het echt wel schoon wandelen, tenminste wanneer je niet in de Nete waaitwink.

In de namiddag werd het dan toch iets beter en aangezien ik toch nog ergens een boord moest zien te vinden, besloot ik om het nuttige aan het aangename te koppelen. Loopschoentjes aan, rugzak op de rug en een half uurtje gaan joggen. In het begin viel dat best mee maar het laatste stuk naar huis met de wind recht in het gezicht viel toch wat tegen. Pas op … dat was dan ook nog eens met een brood van 800 gram op mijn rug hè !

Enfin, zo heb ik met 4,20km op net geen half uur, toch mijn beweging gehad (al was ik wel liever 10 km gaan wandelen). Hopelijk valt het weer morgenavond ook mee zodat ik terug langs de Nete in Lier kan gaan lopen.

lopen 21060328.JPG