Knooppunten

De weersvoorspellingen voor het komende weekend zijn niet al te best. Als je dan op donderdag een dagje vrij neemt om met de auto van je moeder eerst naar de garage voor het jaarlijkse onderhoud en daarna naar de autokeuring te gaan, dan maak je van de gelegenheid gebruik om een mooie wandeling te maken.

Het weer zat alvast heel erg mee. De wandeling zelf had ik uitgestippeld via http://www.wandelknooppunt.be/. Terwijl de mecaniciens aan de auto werkten vertrok ik van Sint-Antonius-Zoersel richting abdij van Westmalle. Van Westmalle ging het naar het Boshuisje in Zoersel om dan terug naar Sint-Antonius te gaan.

Ik heb uiteindelijk 16,3 km gedaan. Ondertussen had de auto zijn check-up gehad en met succes want een halfuurtje later reed ik met een groen keuringsbewijs terug naar huis. Aangename snipperdag dus.

zoersel.JPG

IMG_5109.jpeg

IMG_5133.jpeg

Meer foto’s op Facebook: Klik Hier