Herfstvakantie

Oef … hij is voorbij … de Herfstvakantie.

Tenminste voor de meeste mensen toch. Mijn Herfstvakantie begint namelijk vandaag.

Het leek de afgelopen week wel terug zomervakantie. ’s Morgens bijna geen volk op de trein. Op ’t werk bijna niemand aanwezig. En temperaturen die veel te hoog zijn voor de tijd van het jaar.

Gelukkig heb ik weinig of geen last gehad van boekenbeursbezoekers op de trein. Als je deze blog al eens eerder hebt bezocht dan heb je waarschijnlijk al wel eens gelezen dat ik absoluut geen fan ben van de boekenbeurs. 10 euro inkom betalen om tussen veel te veel volk boeken kopen die meer kosten dan in de winkel ?

Nee bedankt, voor mij hoeft het niet. Ik zal met die 10 euro binnen twee weken wel een paar boeken kopen op het boekenfestijn in Mechelen.

Wat er ook van zij … ik ga genieten van míjn vakantie.

 

IMG_1159.jpeg