Donker

Knipsel2.JPGDe weergoden zijn ons weer welgezind geweest.

Toen ik om 19u naar Lier vertrok voor mijn wekelijks loopafspraak was er nog geen vuiltje aan de lucht. Tien minuutjes later in Viersel was er wel degelijk vuil aan de lucht en er viel behoorlijk wat water uit. Maar voor zover ik kon zien was het lichter boven Lier.

Daar was het trouwens behoorlijk druk. Bleek dat Lierse vandaag thuis speelt. Je hebt geen idee waar die supporters al hun auto’s achterlaten. Gewoonweg overal en zelfs op ons parcours! Ge moet maar durven hè.

Ondanks de dreigende wolken vóór ons, dreigende wolken achter ons, dreigende wolken links van ons en dreigende wolken rechts van ons, kort gezegd … dreigende wolken rondom ons, ondanks dat alles hebben we geen regen gehad. (en er zijn evenmin Independence Day-achtige ruimteschepen uit de wolken gekomenKnipogen).

Hoe dan ook, toch weer 4 km gejogd en lekker gekletst. Tenzij het volgende week echt helder weer wordt was het waarschijnlijk ook de laatste keer langs ons favoriete Nete-parcours.

 

Knipsel.JPG