Overgangsrit

Na 4 vrij actieve dagen met in totaal 55 wandelkilometers in de benen moest ik vanochtend afscheid nemen van de Highlands. Het was met veel tegenzin. Ik was dus echt vergeten hoe mooi het daar wel is. Ik ga deze keer niet zolang wachten om terug te keren. En als het even kan dan ga ik opnieuw naar het Glenspean Lodge Hotel in Roybridge. Vanaf het moment dat ik me aanmeldde aan de receptie tot ik afscheid nam (en de rekening betaalde) voelde ik me er thuis. Heel vriendelijke mensen, prachtige “setting” en heerlijk eten. Kortom, een aanrader.

Rond 10 uur was alles ingeladen en kon in vertrekken richting Dumfries & Galloway waar ik in het Dryfesdale Country House in Lockerbie de rest van mijn vakantie zal doorbrengen.

Een rustige rit van zo’n 340 km bij een zalig weertje. Lekker relaxen op de Schotse wegen. De rest van de dag is trouwens ook relaxen. In mijn heel ruime kamer, met terras en met een mooi panorama gaat dat zeker lukken. Als het eten hier maar half zo goed is als in de Highlands dan gaat het nog een heel aangename week worden.

 

003.JPG

007.JPG

012.JPG