Warme nacht ?

Voilà, de eerste werkweek na de vakantie is een feit.

’t Is me de week wel geweest. Nog een geluk dat ik mocht gaan werken met die tropische temperaturen buiten. ’t Is echt mijn weer niet. Na een fietstochtje van amper 7 km van ’t station naar huis, druipt het zweet van mijn gezicht. Maar ja, het lijkt me nog altijd aangenamer dan in een auto te stappen die 10 uur in volle zon heeft gestaan. Al kan het op sommige treinen ook een sauna zijn.

Ook morgen belooft weer een tropisch warme dag te worden. Ik hoop wel dat het tegen 22u een beetje afgekoeld is. Met een beetje geluk valt er zo tussen 19 en 20u een frisse bui.

Morgen staat immers de Nacht van de Maan op het programma. 42,192 km wandelen tussen zonsondergang en zonsopgang. Vorig jaar heb ik die ook gewandeld (met gigantische blaren als gevolg). Deze keer hoop ik beter te zijn voorbereid. Dit jaar staan er toch meer dan 200 wandelkilometers op de teller waarvan 80 kilometers de afgelopen maand.

Alleen jammer dat ik hierdoor niet naar Na Fir Bolg kan gaan. Een jaarlijkse traditie die dit jaar niet kan doorgaan. Net zoals de Peulis Jogging van vandaag trouwens. Gaan joggen bij temperaturen rond 30°C … niet voor mij dankuwel.

 

nvdm2015.jpg