Diamond Race

’t Is weeral voorbij … de (eerste) grote vakantie. Gelukkig volgt er binnen twee maanden nog een tweede vakantie waar ik weer drie weken thuis kan blijven.

’t Is een vrij sportieve vakantie geweest. Dik 80 kilometers gewandeld en evenveel kilometers gefietst. En ook nog eens 8,40 km gejogd.

De vakantie werd vandaag (passief) sportief afgesloten met een bezoekje aan de dertigste Diamond Race op het Albertkanaal in Viersel. Ik heb geen flauw idee wie er meedeed, laat staan dat ik weet wie gewonnen heeft maar het is wel een indrukwekkend schouwspel. Vooral de Formule 1 race op het einde is imposant. De snelheden die daar gehaald worden … jawadde.

Droog hou je het wel niet. Als je dicht bij de rand staat, krijg je regelmatig een frisse douche. Die was wel welkom vandaag.

Enfin, morgen is het weer “business as usual”. Gelukkig weet ik dat de collega’s blij zullen zijn om me terug te zien. Als ik terug kom uit vakantie betekent het voor de meesten onder hen immers dat het bijna hun beurt is. Bovendien hebben ze nog een “vakantie-ijsje” tegoed van mij.

 

IMG_2824.jpeg

IMG_2864.jpeg

IMG_2902.jpeg

IMG_2953.jpeg