Beweging

Tussen het bewerken van de 725 vakantiefoto’s door, is er ook nog tijd om wat te bewegen of te sporten.

Gisteren hebben Sally en ik, na 3 weken onderbreking vanwege respectievelijke vakanties in het buitenland, de draad terug opgenomen en onze wekelijkse jogging in Lier ondernomen. Dat viel eigenlijk een beetje tegen. Wandelen gaat me blijkbaar beter af dan lopenKnipogen. Toch hebben we onze 4,40 km afgewerkt op 32 minuten.

Vandaag heb ik aan “combi-sport” gedaan. De (elektrische) fiets van mijn moeder moest naar de fietsendokter voor zijn jaarlijks onderhoud. Dat ding weegt echter zoveel dat je het niet even in de koffer van je auto stopt. Aangezien mijn fietsendokter (Rijwielen Hermans) in Westmalle woont besloot ik om naar ginder te fietsen om dan te voet naar huis te komen.

Om de heenweg nog even een ommetje gemaakt via Sint-Antonius-Zoersel zodat ik aan 22km fietsen kwam. Daarna te voet naar huis via Zoersel en Pulderbos wat me 14,20 wandelkilometers opleverde.

De combinatie van de twee bleek wel zwaarder te zijn dan ik dacht. Ik moet er wel bijzeggen dat ik aan een stevig tempo (6 km/u) naar huis ben gewandeld. Alweer een stapje dichterbij de Nacht van de Maan in juli.

 

lopen 16062015.JPG

fietsen 17062015.JPG