Vertraging

Als ik zo op ’t werk eens naar buiten keek vandaag (heel uitzonderlijk wend ik mijn blik af en toe al eens weg van mijn computerschermOnschuldig) vreesde ik dat mijn wekelijkse loopafspraak in Lier niet zou kunnen doorgaan.

Toen ik terug naar huis reed zag het er gelukkig al veel beter uit, al stond er nog wel een fikse wind.

Ik was me al aan ’t klaarmaken toen ik een SMS kreeg van mijn loopbuddy. Gelukkig was dat niet om af te zeggen maar gewoon om te vragen of het iets later kon. Dat was uiteraard geen probleem.

En zo zijn we toch vertrokken, zij het met een beetje vertraging. Deze keer weer wel de “normale” route genomen (naast de spoorweg richting Netekanaal en dan via de Netedijk terug naar de Lispersteenweg). ’t Ging vrij vlotjes : 4,08 km in 29:17. Een gezapig maar constant tempo.

 

lopen 20150505.JPG