Whitesnake

Terwijl er druk wordt gewerkt aan het afwerken van concertlente, wordt er ook dik gewerkt aan de concertwinter.

In de lente staan er nog drie concerten op de kalender namelijk Hélène Fischer in mei en Mark Knopfler en Fleetwood Mac in juni.

Dan is het tijd voor de zomerfestivals met Graspop Metal Meeting in juni en Suikerrock in augustus.

Voor het najaar en de winter stond voorlopig enkel Simply Red op het programma maar daar is sinds deze week verandering in gekomen. Op 30 november is het de beurt aan Texas in de Lotto Arena en de dag daarna Whitesnake in Vorst Nationaal.

Texas heb ik nog niet zo heel lang geleden gezien maar voor Whitesnake moet ik toch teruggaan naar januari 1983. Dat was nog de tijd dat we na een concert de hele nacht bleven rondhangen in de buurt van Brussel-Zuid om ’s morgens de eerste trein richting thuis te nemen. Ik zou het vandaag niet meer durven. Dan zoek ik me liever een hotel of B&B in de buurt waar ik kan blijven overnachten.

Ik ben dan ook geen twintig meer hèKnipogen.