Shopping

Omdat ik vandaag voor mijn driemaandelijkse check-up naar de dokter moest, heb ik een snipperdag genomen.

En aangezien ik gisteren van mijn lieve collega’s een paar cadeaucheques had gekregen leek het me een goed idee om daarna een beetje te gaan shoppen in Antwerpen.

Eerste stop: Media Markt. Omdat mijn collega’s niet enkel lief zijn maar ook gul stapte ik daar, mits een beetje bijpassing, buiten met een IPod Nano. Een IPod die ik momenteel volop aan ’t vullen ben. Dat zal me nog wel wat tijd kosten. Het blijkt immers niet zo simpel om 16 GB te vullen met muziek. Ik heb er al voor 1,50 dag muziek opstaan en zit nog niet halfweg.

Tweede stop: Standaard Boekhandel. Die kon ik buitenstappen, weer mits een kleine bijpassing, met drie boeken in mijn rugzak. Sterf twee keer en De laatste sterft uit de Rizzoli & Isles reeks van Tess Gerritsen. Ik ken beide dames wel uit de gelijknamige TV-reeks maar in boekvorm had ik ze nog niet. Het derde boek is van de hand van Ludo Geluykens en heeft Chantage in het schepencollege als titel. Dit boek trok mijn aandacht omdat het zich afspeelt in Ranst en Lier. De hoofdrollen zijn trouwens weggelegd voor Somers en De Winter (heb je ‘m ?).

 

de buit.jpg

 

De bonnen van mijn collega’s waren daarmee opgesoupeerd maar in mijn portefeuille zat sinds Kerstmis nog altijd een kaart van de FNAC. Dat werd dan ook de derde stop. Ook hier weer een boek gekocht namelijk Het Nulnummer van Umberto Eco. Mijn tweede item is iets minder spectaculair maar een reserve batterij voor mijn Canon 600d is wel nuttig. Ondertussen was mijn rugzak goed gevuld en had ik eigenlijk nog heel weinig geld uitgegeven.

Ik kon de stad echter niet verlaten zonder eerst een bezoekje te brengen aan den BEO, de beste stripwinkel van het land. Helaas moest ik daar de volle pot betalen.

Er zijn slechtere manieren om een dagje verlof te spenderen.