Terugkijken en vooruit kijken

De eerste loopsessie van de tweede maand van dit jaar is een feit. Zoals elke dinsdag (als het weer het toelaat) naar Lier geweest en 4,30 km gelopen in iets minder dan 32 minuten.

In januari is er iets minder gelopen dan gepland. Gespreid over 7 sessies is er 32,2 km gelopen en daarvoor had ik 3u49 voor nodig. Zoals gezegd minder dan gehoopt maar wel dubbel zoveel als in dezelfde maand van vorig jaar en dat valt dan weer mee.

 

endojanuari.JPG

 

Ook een meevaller : de eerste twee namen die de organisatie van Suikerrock vandaag bekend heeft gemaakt. Op zondag zullen niemand minder dan Clouseau en Marco Borsato het weekend afsluiten. Clouseau heb ik al driemaal gezien (heel lang geleden in 1987 in Leuven toen ze nog niet “bekend” waren, een keer in het Sportpaleis omdat een collega niet kon gaan en een keer op TW Classic toen het geluid afschuwelijk slecht was).

Borsato heb nog nooit live aan het werk gezien maar afgaande op fragmenten uit de shows die ik al op TV heb gezien verwacht ik daar wel veel van. Hij stond trouwens al een tijdje op mijn wishlist.