Rest and recreation

jersey.JPG4 dagen R & R hebben me deugd gedaan.

Afgelopen maandag 11u gewerkt, dinsdag ook ruim 10 uur … dat valt echt niet mee.

Donderdag gezellig met mijn moeder naar het Wijnegem Shopping Center geweest. Jaren geleden dat ik daar nog eens op bezoek was. Het was er gelukkig heel rustig. Veel koopjes hebben we niet gedaan maar hier en daar viel toch iets te rapen.

Veel meer viel er met het stormweer van donderdag en vrijdag niet te doen. Dan was het zaterdag veel aangenamer. Het was zelfs zalig weer om te gaan joggen: 4,83km gelopen in net geen 33 minuten. Daar was ik best tevreden mee. Minder tevreden was ik met het feit dat ik er niet in ben geslaagd om een ticket voor AC/DC te bestellen. 50.000 tickets verkocht op 2 uur tijd maar niet aan mij.

Gelukkig kreeg ik beter nieuws van het reisbureau. Zowel mijn shortbreak naar Jersey als mijn grote vakantie naar Schotland zijn volledig bevestigd. Het aftellen kan nu officieel beginnen. Ik kijk vooral uit naar Jersey. Schotland heb ik al meerdere keren bezocht maar Jersey ongekend terrein. Dat ken ik alleen van de onderzoeken van Detective Sergeant Jim Bergerac in de gelijknamige tv-serie uit de jaren ’80.