Gas

Knipsel.JPGVoorlopig gaat het goed het met sportieve voornemen van 2015. Het nieuwe jaar is 6 dagen oud en ik ben al 3 keer gaan joggen, dat is dus 50% hèKnipogen.

Ok, toegegeven, op ’t einde van ’t jaar zal dat percentage “iets” gezakt zijn maar goed begonnen is toch half gewonnen.

En ik moet ook toegeven dat, wanneer het een halfuurtje later zou zijn beginnen regen, ik waarschijnlijk niet de verplaatsing naar Lier zou hebben gemaakt. Maar toen ik vertrok was het gewoon heel lichte smosregen. Toen we rond 19u30 aan ons klassieke winterrondje begonnen was het nog altijd smosregen. Maar een kwartiertje later viel er toch behoorlijk veel water uit de lucht.

We hebben het niet aan ons hart laten komen en hebben een gezellig kletsloopje van een half uur gehad.

Sommigen vragen zich misschien af wat de titel van deze post hier mee te maken heeft ? Wel, absoluut niets. Het is gewoon een test. De afgelopen maanden krijg ik soms reacties op mijn posts van Nederlandse bedrijven. Ik vermoed dat ze blogsites afspeuren op zoek naar sleutelwoorden en op die manier mensen lokken naar hun websites. Als hier binnenkort een reactie komt van een Nederlands gasbedrijf dan is dat ook weeral bewezen.

Een gedachte over “Gas

  1. Lieven januari 18, 2015 / 8:18 pm

    Hoe zit het verder met deze loopvoornemens? Volhouden he!

    Like

Reacties zijn gesloten.