Tradities

cover.JPGDe eerste week van december. Dat betekent voor mij traditioneel een weekje verlof, al zijn het dit jaar maar drie dagen.

Even traditioneel is een tripje naar het Duitse Essen tijdens die week om een bezoekje te brengen aan de Motorshow. Sinds 2005 heb ik er nog maar twee gemist vanwege vroeg winterweer. Even leek het erop dat dit ook vandaag zou zijn maar dat was dus niet het geval.

Om stipt 8u vertrokken en om stipt 10u reed ik parking 5 recht tegenover de Messehallen binnen. Ruim vier uur heb ik me dan vergaapt aan auto’s. De ene al lelijker dan de andere. Maar er stonden weer enkele juweeltjes. Gelukkig stonden er dit jaar geen schaarsgeklede dames in de weg zodat ik ze volledig op de gevoelige plaat kon zetten (of moet dat gevoelige SC-card zijn ?).

In het begin ging ik er vooral naartoe om miniatuurautootjes te kopen maar dat viel de laatste jaren een beetje tegen. Dit jaar had ik wel geluk en kon ik 3 exemplaren toevoegen aan de collectie. Ik had eventueel ook de Arrows F1 van Michele Alboreto uit 1992 kunnen kopen maar ik had net geen 115.000 euro (exclusief BTW) op zakTong uitsteken.

 

IMG_0457.jpeg

IMG_0325.jpeg

IMG_0441.jpeg

IMG_0396.jpeg