Countdown

Vanaf vandaag zit ik officieel in countdown-modus. Nog één week werken en dan is het mijn beurt om vakantie te nemen.

Terwijl de kindjes (groot en klein) en hun ouders de laatste dagen van de grote schoolvakantie aftellen tel ik af naar het begin van de vakantie.

Dit jaar ben ik er wel echt aan toe, aan die vakantie bedoel ik. Slechts 1 dag vakantie in juli (onze Nationale Feestdag) en 2 dagen in augustus (waaronder O.L.V. Hemelvaart). Voor de rest altijd gewerkt. Ik denk dat ik 13 keer een collega een “goe verlof” heb gewenst. Vrij veel als je bedenkt dat ik maar 9 collega’s heb.

Ik ben er in ieder geval klaar voor. De lijst met te bezoeken musea en historische plaatsen en gebouwen in Normandië lijkt veel te groot voor de tijd die ik heb dus dat is ook in orde.

En het weer ? Dat ziet er volgens Meteovista alvast veelbelovend uit:

 

weer cabourg.JPG

 

En dan is er nog Cristobal die er volgens sommige weermannen voor zal zorgen dat we een echte Indian Summer krijgen.

 

cristobal.JPG

Laat die vakantie (en die Indian Summer) maar komen