Lazy Sunday

De dag goed begonnen met een half uurtje joggen. Er was een lichte motregen maar verder was het perfect weer om te lopen. 4,17 km werd er gelopen op 28 minuten.

Veel is dat niet maar wel genoeg om weer een paar puntjes te scoren voor de verschillende challenges die ik mee doe op Endomondo.com.

Momenteel zijn dat er 3:

  • Gewoon om elkaar wat te volgen: een “wedstrijdje” onder collega’s om binnen de opgegeven periode zoveel mogelijk calorieën te verbranden. Momenteel heb ik brons. Geen grote prestatie als je weet dat we maar met 11 zijn.
  • 2014 = 2014: bedoeling is om in 2014 minstens 2.014 km af te leggen (lopen, wandelen, fietsen). Ik zit momenteel aan 771,75 km en sta daarmee op de 20.988ste plaats. De eerste plaats wordt bezet door ene Ferdinand die dit jaar al 37.028 km heeft gefietst.
  • Active for life: deze challenge loopt van 1 juli tot en met 31 augustus. Bedoeling is om zoveel mogelijk minuten actief te zijn. Daar ben ik nummer 48.292 van 169.520 deelnemers. Al heb ik wel mijn twijfels of iedereen het spel wel even eerlijk speelt. De nummer 1 is er namelijk in geslaagd om op anderhalve maand tijd 141 dagen, 18 uur en 22 minuten te hebben gesport! Als je dan iets dieper kijkt dan merk je dat hij 137 dagen heeft gedaan over een mountainbike tochtje van 23 km. Hij was wel “awesomely knackered”. Ik kan ’t geloven als je zo lang op een fiets zit.

 

challenge1.JPGchallenge2.JPG

 

De rest van de dag ga ik The Small Faces volgen en een Lazy Sunday Afternoon nemen.