Camping

Een goed festivalganger gaat tegenwoordig “kamperen” wanneer hij naar een festival gaat.

Ik kan wat dat betreft dus niet achterblijven. Alleen ben ik niet zo te vinden voor een tentje en moet ik alternatieven zoeken.

Mijn alternatief voor dit jaar is B&B Carpe Diem in de Wolstraat in Tienen, zo’n 200 meter verwijderd van de Markt. Sommige mensen zouden het “druk” noemen, andere mensen zullen eerder gaan voor “rustiek”.

Ik noem het vooral “handig”. 5 minuten nadat de laatste noot klinkt lig ik al in bed. Ik moet geen kilometers in de auto zitten. En als het regent kan ik snel droge kleren gaan aandoen.

Akkoord, het kost wel iets maar daar staat dan weer tegenover dat het festival op zich spotgoedkoop is. Want zeg nu zelf: 75 euro voor een combiticket (Kerstactie van vorig jaar) is toch geen geld hè. Da’s maar 25 euro per dag.

Enfin, snel afronden en me klaarmaken voor festivaldag 1.

 

DSCN7802.jpg