Vesten

Waarom de mensen zo graag “de vesten” in Lier lopen weet ik niet. Ik loop ze eigenlijk niet graag. Ik deed het niet graag toen ik ze tijdens de lessen L.O. in het Koninklijk Atheneum moest lopen. Toen was ik echter nog niet bekeerd tot het lopen.

Maar ook nu ben ik geen echte fan van “de vesten”. De ondergrond ligt me niet echt. De rode lichten kunnen ook storend zijn.

Neen, ik loop veel liever langs de oevers van de Nete en/of het Netekanaal. Daar kan je rustig lopen en kan je bovendien bijna eindeloos uitbreiden zodat je verschillende afstanden kunt doen, telkens zonder één auto tegen te komen

Op mijn wekelijkse afspraak met loopmaatje Sally beperken we ons tot een halfuurtje lopen wat meestal neerkomt op 4 à 4,5 km. Vandaag waren het er 4,3 op 29:24. Gezellig in ’t zonnetje met een licht briesje was het beste aangenaam loopweer. En we zijn weer “bijgeklapt”.

 

Knipsel.JPG

 

Ondertussen ben ik, dankzij de Pieperstraat in Peulis, nog op zoek naar 2 Coca Cola blikjes om mijn WK2014 collectie helemaal compleet te krijgen: Nacer Chadli en Christian Benteke. Als dank ga ik in ieder geval volgende vrijdag deelnemen aan de Peulis Jogging 2014Knipogen.