Communicatieprobleem

Ik ben nog eens gaan lopen !

In Engeland is het er niet van gekomen (al heb ik daar wel tussen de 5 en 15 km per dag gewandeld) en mijn loopmaatje was afgelopen dinsdag niet vrij.

Gisteren zou ik meegedaan hebben aan de 24ste Kardinaalsjogging maar een kuitkramp die tijdens de nacht van donderdag op vrijdag op een “onprettige” manier wekte gooide roet in het eten. Ik voelde het gisterenavond toch nog in mijn kuit. Ongelooflijk hoeveel pijn dat trouwens kan doen, zo’n kuitkramp.

Maar deze voormiddag ben ik dus toch op pad geweest : 4,10 km in 27 minuten. Het is wel vervelend dat mijn Garmin Forerunner niet meer wil spreken met mijn PC. Ik neem dan wel mijn fietsgps mee om de route te uploaden maar dat toestel is niet echt geschikt om door bossen te lopen. De verbinding met de satellieten valt om de haverklap uit zodat ik vandaag bijvoorbeeld maar 2 km zou hebben gelopen.

Ik zou toch eens een oplossing moeten vinden. Een nieuwe Garmin kopen lijkt me zinloos omdat er aan deze Garmin op zich niets aan is. Maar een nieuwe “ontvanger-stick” vind ik niet onmiddellijk op het wereldwijde web (en als ik hem dan wel vind dan zal hij waarschijnlijk vrij duur zijn zodat een nieuwe Garmin relatief goedkoper uitkomt). De Garmin Forerunner 310 XT kost nu trouwens ongeveer de helft van wat hij mij een paar jaar terug gekost heeft.

 

lopen.JPG

 

2 gedachtes over “Communicatieprobleem

 1. Caroline juni 28, 2014 / 5:43 pm

  Heb je het al eens geprobeerd met Garmin Express? (Downloaden via Garmin en met je stick)

  Like

 2. Luc juni 28, 2014 / 6:53 pm

  @ Caroline,
  Garmin Express al tweemaal gedownload en geïnstalleerd maar dat helpt ook niet. Garmin Express vindt mijn Forerunner gewoon niet.

  Like

Reacties zijn gesloten.