Oef …

… er zijn nog collega’s die me wel graag zien ! Knipogen

Wat bracht collega Leni vandaag voor me mee van haar vakantie in Italië : twee blikjes en die waren wel van het juiste merk.

 

coca.jpg

 

Op de terugweg naar huis vond ik dan nog nummer 16 van de 19 Coca Cola blikjes rond de Rode Duivels. Nog drie te gaan dus (Chadli, Benteke en De Bruyne). Hopelijk helpt het “zoekertje” dat ik op ons intranet heb geplaatst. In de winkels zijn ze immers al begonnen met een nieuwe reeks “Share a Coke with …”.

Daarvan heb ik ondertussen “Mateke” en “Mon amour” in Coca Cola en “Broer” in Coca Cola Zero. De ene zoektocht is nog niet ten einde of een nieuwe zoektocht kan beginnen.

Door al die acties gaat het aantal blikjes in de collectie uiteraard wel fel de hoogte in. 19 zwarte duivels, 16 rode duivels, 9 blikjes uit Engeland, 1 blikje uit Nederland, 2 blikjes uit Italië, 2 rode share blikjes en 1 zwart share blikjes : 48 blikjes op iets meer dan een maand. Soms moet ik daar jaren voor sparen. Het WK voetbal heeft dan toch één voordeel.