Running

runningnose.JPGIk had gehoopt er een sportief weekend van te kunnen maken maar het maar deels gelukt. Aan het weer lag het zeker niet.

Gisteren ben ik nog wel een 5K gaan lopen. De eerste 4 gingen probleemloos maar de laatste kilometer was harken. De afgelopen week had blijkbaar toch teveel krachten gevraagd. De bezoekjes aan het ziekenhuis moeten toch voor wat stress gezorgd hebben. Ik ben trouwens ergens ook 2 kilo verloren (every cloud has a silver lining ?).

Vandaag stond er dan een fietstochtje op het programma maar dat is helaas vervangen door lopen. Niet dat ik zelf ben gaan lopen. Mijn neus heeft al het loopwerk gedaan. Dat kon natuurlijk niet uitblijven. Vader met een beginnende longontsteking, elke dag op bezoek op de “longafdeling” van het ziekenhuis …

In plaats van te fietsen heb ik dus een hele dag in bed gelegen en tijdens de wakkere periodes een beetje naar het fietsen gekeken.

Het tochtje van gisteren:

Knipsel.JPG