Sue Townsend

Knipsel.JPGHet kan verkeren zei Bredero. En gelijk heeft hij.

Nog geen maand geleden heb ik op deze blog het (welverdiende) lof afgestoken voor Sue Townsend, schrijfster van enkele van de grappigste boeken die ik ooit gelezen heb ((post 09-03-2014))

Collega Anja zei deze middag trouwens nog hoe grappig, ja zelfs hilarisch, het extract dat ik op 26 februari op deze blog had gepost ((post 26-02-2014)) was.

En wat moet ik vandaag dan lezen op het internet ?

Sue Townsend is overleden, slechts 68 jaar jong. Een groot schrijfster is heengegaan. Gelukkig heb ik nog een pak boeken van haar in mijn kast zitten en zal ik nog heel vaak flink kunnen lachen dankzij haar. Misschien kan ze nu, samen met die andere grote humorist, de vorig jaar overleden Tom Sharpe, moppen tappen, waar ze ook mogen zijn.