SQ1

Quo01.JPGEindelijk nog eens gewoon thuis na een lange werkdag.

Eergisteren een hele avond Roparunsoep gemaakt in het gezelschap van Kristel, Filip, Jef en Carine. Tomatensoep met balletjes. En eer er zo’n 80 liter soep gemaakt, dat duurt wel even. Zeker wanneer die 80 liter nog eens door de passe-vite moeten gaan. We kregen later op de avond weliswaar nog steun van Peter maar toch …

En gisteren zat ik in de Lotto Arena voor mijn 4e “culturele” uitstap in 6 dagen. Deze keer was het de beurt aan Status Quo. Voor de gelegenheid traden ze op in wat zij de Frantic Four line-up noemen : Francis Rossi, Rick Parfitt, Alan Lancaster en John Coghlan.

Op zich was het een heel goed concert, weliswaar vrij kort (anderhalf uur) maar goed. Toch ging ik een klein beetje teleurgesteld naar huis. Mijn favoriete nummer (Whatever You Want) werd namelijk niet gespeeld. Begrijpelijk aangezien ze blijkbaar enkel muziek speelden uit hun Frantic Four periode maar toch … Hoe dan ook, ik heb er van genoten.

Nu is het weer even rustig op concertgebied. Volgende concert op mijn agenda is Within Temptation op 29 april. Het aftellen kan beginnen. Hopelijk gooien de foorreizigers (of waren het foorapen ?) geen roet in het eten zoals ze vanochtend hebben gedaan. Hoe men toelaat dat enkele heethoofden een hele stad blokkeren is me een raadsel. Gelukkig hadden ze bij Permeke geen tijd vandaag of ik had er ook tussen gezeten. In de plaats daarvan ben ik rustig met de trein gaan werken. Ik heb dan ook geen last gehad van de Singelfoor.

 

Quo03.JPG

Quo04.JPG

Quo05.JPG