Hansi

Ik zal maar beginnen met het sportieve nieuws van dit weekend : ik heb nog eens een vijf kilometer gelopen !

Wat is daar nu bijzonder aan ? Op zich niets want dat is niet de eerste keer maar het was wel geleden van 20 oktober geleden dat ik nog eens 5km of meer had gelopen. Het ging niet zo vlot als ik zou willen maar met een tijd net onder de 36 minuten en met de laatste kilometer de minst trage was ik toch vrij tevreden.

Het muzikale nieuws dan : ik heb het meer dan twee uur durende optreden van Hansi Hinterseer und das Tiroler Echo zonder al teveel problemen overleefd. ’t Is echt niet mijn favoriete muziek en hij durft soms eentonig uit de hoek komen maar al bij al viel dat gisteren beste mee.

Wat helemaal meeviel was het podium. Sfeervolle impressies van Parijs of Venetië, maar vooral veel ooie natuurbeelden (uit Tirol uiteraard). Soms was het moeilijk uit te maken waar het podium stopte en de videowall begon. Ze leken echt op een Oostenrijkse weide te staan. Het gaf me ook de gelegenheid om mijn nieuwe telezoomlens te testen. En die test mag ik wel geslaagd noemen.

 

hansi2.jpg

hansi4.jpg

hansi5.jpg

hansi7.jpg

hansi6.jpg