Gevuld

Vrij gevulde dag gehad vandaag.

  • 06u30: wekker loopt af
  • 07u15: vertrek naar ’t werk
  • 07u45: aankomst op ’t werk
  • 07u46: beginnen werken
  • 13u50: vertrek naar huis
  • 14u30: aankomst thuis
  • 15u30: begin van halfuurtje lopen
  • 16u00: einde van halfuurtje lopen (4,05 km in 29 minuten)

Daarna een lang warm bad, een goeie maaltijd, de strip-database updaten en klaar om een goeie film in de DVD-speler te stoppen.

adhemar.JPGDe stripverzameling telt sinds gisteren trouwens 3.400 exemplaren. De 5 recentste aanwinsten heb ik gekocht bij Peter Janda van Stripwinkel Adhemar in Gent. Mijn vaste adres voor strips is Stripwinkel Beo in Antwerpen maar Peter brengt geregeld zelf strips uit.

Hij zorgt er voor dat vroeger werk of onuitgegeven werk van iconen als Willy Vandersteen, Marc Sleen en Bob Mau worden heruitgegeven, telkens in beperkte oplage.En aangezien ik een grote fan ben van Marc Sleen en Bob Mau koop ik geregeld strips bij hem, meestal via internet al ga ik heel af en toe wel eens naar Gent.

 

vader en zoon.jpg