De eenzame fietser

Hoe sterk is de eenzame fietser die kromgebogen over zijn stuur tegen de wind zichzelf een weg baant ? Als ik eerlijk ben niet al te sterk.

Omdat ik vandaag een dagje recup had en omdat het er heel mooi uitzag buiten besloot ik om nog eens fietstochtje te maken. Er moeten begin juni immers behoorlijk wat kilometers worden afgemaald tussen Parijs en Rotterdam en dan moet je toch een beetje geoefend zijn. Vooral omdat het ook nog behoorlijk op en neer gaat. En je moet toch voorkomen dat je op zo’n bergje voorbij wordt gestoken door de loper die achter je looptKnipogen.

fietstocht.JPG

Met 40 km op 1u45 heb ik toch een gemiddelde snelheid van 23 km.u gehaald en echt slecht is dat niet te noemen. Maar goed wil ik het ook weer niet noemen. Nu ja, ik heb nog 5 maanden om te trainenLachen.