Weekendwerk

zaterdagwerk1.JPGIn een ver verleden was het bij ons op ’t werk de gewoonte dat er in januari en februari werd overgewerkt op zaterdag. Soms begonnen we zelfs al in december. De eindejaarsperiode is dan ook altijd een heel drukke periode in de verzekeringssector.

Maar door een andere aanpak en enkele automatiseringen dateert het laatste overwerk toch al van enkele jaren terug. Daar is sinds vandaag echter verandering in gekomen. De collega’s van beheer komen 5 zaterdagen werken en zal hen 5 dagen steunen.

Het deed wel raar, na al die jaren terug dossierbeheer doen maar voor ik het wist waren er vijf uur gepasseerd en was het tijd om te stoppen. Misschien is mijn hulp maar een druppel op een hete plaat maar als je genoeg druppels neemt dan koelt die plaat ook wel af.

 

zaterdagwerk2.JPG