Back to business

DSCN6811.JPGIk blijf toch bij mijn stelling dat een werkgever verplicht zou moeten zijn om de 1ste dag na een vakantie, ook al duurde die maar een week, vrijaf zou moeten geven.

Toen de wekker vanochtend vroeg afliep had ik echt geen zin om op te staan en te gaan werken. Wie er evenmin zin had om te werken waren de vélokes van ’t stad. Het fietsstation in Berchem was “tijdelijk buitendienst”, net als de andere 4 stations die ik gepasseerd ben tussen Berchem en de Desguinlei.

Gelukkig werd het al iets beter toen ik aan mijn bureau kwam. Collega Ilse had vorige week namelijk een heel mooi Coca Cola flesje meegebracht. In mijn mailbox vond ik dan nog een tiental foto’s van een Coca Cola Christmas Tree die ze was tegengekomen in een shopping center.

En de Sint was me ook niet vergeten want in mijn bureau lag een grote Sinterklaas, een mandarijntje en een pakje speculoos. Ik zal het afgelopen jaar dan toch heel braaf zijn geweest. Hopelijk vind mijn manager dat overmorgen ook wanneer we mijn evaluatiegesprek hebbenKnipogen.

Toen ik ’s avonds ik Antwerpen-Centraal dan ook nog kerstblikje van Coca Cola voelde ik me uiteindelijk toch iets beter, al beloven het nog drie heel drukke weken te worden vóór het jaar voorbij is.

 

DSCN6804.JPG