Project Verkoudheid

Knipsel.JPGCollega Peter probeert al een paar weken om dit project van de grond te krijgen maar een doorbraak kwam er maar niet.

Omdat ik het niet langer kon aanzien heb ik gisteren besloten om dit project over te nemen en hoera … na 1 dag al succes.

Ik loop dus met een flinke verkoudheid rond.

Zo moeilijk is dat dus niet. Ik heb natuurlijk wel het voordeel dat ik geregeld gebruik maak van de verkoudheidverspreider nummer 1 : het openbaar vervoer. Zowel ’s morgens als ’s avonds, zowel op de trein als op de tram is het tegenwoordig een gesnotter en gehoest van jewelste.

Enfin, het is niet mijn eerste verkoudheid en het zal ook niet de laatste zijn. Gelukkig kan ze geen roet in het eten gooien wat het lopen betreft. Dat doet de enkel wel. Het gaat er al wel stukken beter mee maar echt weg is de pijn nog niet. Heel sporadisch laat hij nog voelen dat hij er nog is. En nu een warm eucalyptusbad en vroeg naar bed.