Nat

Na een moeizaam tochtje van 6 km naar buurdorp Grobbendonk afgelopen zaterdag (met net geen 40 minuten kan ik niet zeggen dat het echt slecht ging maar het leek me toch vrij moeilijk te gaan) vertrok ik om 19u naar Lier.

Onderweg naar Lier heb ik een zevental druppels geteld (het kunnen er ook acht zijn geweest). Toen we om half acht vertrokken aan ons rondje “Mallekot” begonnen er al meer druppels te vallen. Na een tiental minuten lopen regende het behoorlijk en toen we na 4,3 km en 29 minuten lopen terug aan onze plaats van vertrek waren, was ik wel nat maar niet doornat.

Veel langer hadden we echter niet mogen lopen want ik zat nog geen minuut in de auto en toen gingen in Lier de hemelsluizen open. In een ware stortvloed ben ik aan een gezapig tempo van 40 à 50 km/u terug naar huis gereden (of moet ik zeggen “gevaren” ?).

Man man man … lang geleden dat ik het nog zo hard heb zien regenen. Ik vond het wel fijn dat niemand zich ergerde aan mijn trage tempo. Iedereen reed voor een keer eens voorzichtig. Ik heb het al anders gezien.

En 100 % zeker ben ik niet maar even dacht ik onderstaande BB’er (Bekende Bijbelaar) te zijn tegengekomen onderweg, ergens ter hoogte van de Broechemsesteenweg in Nijlen.

 

Knipsel.JPG