Rondom Vorselaar

Nog twee weken te gaan voor de Great North Run en het begint toch wel spannend te worden.

Vanochtend weer vroeg opgestaan zodat ik nog vóór 8 u de baan op kon. Het werd een “rondje rond Vorselaar” met enkele korte stukjes op grondgebied Grobbendonk en Pulle.

Ik wilde absoluut minstens 2 uur lopen vandaag en het werden zelfs 6 minuten meer. Toen ik terug thuis was stonden er 18,3 km op de teller. Uiteraard was ik wel moe maar ik zat er niet “door”. Dat ziet er dus goed uit voor binnen twee weken (hout vasthoudenLachen).

rondomvorselaar.JPG

Volgende week zaterdag loop ik waarschijnlijk de Monumentenloop. Dat zal ik wel op mijn eentje moeten doen want aan de echte Vorselaarse Monumentenloop kan ik helaas niet meedoen vanwege een wedstrijdje in Newcastle dat ook op 15 september wordt gelopenKnipogen. Eigenlijk wel jammer want het is een heel mooie omloop van 14 km langsheen de mooiste monumenten van Vorselaar en Grobbendonk.

Ondertussen heb ik het toeristische gedeelte van mijn trip naar Northumberland vastbereid. Op programma staan onder andere bezoekjes aan monumenten zoals Richmond Castle, Barnard Castle, Alnwick Castle (ook wel bekend als “Hogwarts” of “Zweinstein”) en Durham.

 

richmond.JPG