Aftellen

aftellen.gifIk tel tegenwoordig geregeld af !

Nog 1 dag en de werkweek is weeral voorbij. Daarna nog 1 week werken en ik kan genieten van 2 weken vakantie. En daar heb ik echt wel behoefte aan. Het is namelijk een heel lange zomer geweest. Ik weet wel dat er net als altijd evenveel dagen zijn geweest in juli en augustus maar als je zelf op twee maanden slechts vijf snipperdagen neemt de rest neemt weken vakantie, dan voelen die twee maanden extra lang aan.

Ik krijg dan vaak als opmerking dat ik mijn part al gehad heb in juni of nog moet krijgen in september. En uiteraard is dat waar maar … hier is ook weer een “maar”. In de periode dat ik vakantie heb is de gemiddelde bezetting van ons team minstens 70 à 80%. De afgelopen maand was dat gemiddeld 40% en dat is toch een wezenlijk verschil. Maar kom, genoeg gezaagd. Nog 1 week en 1 dag en dan is het aan mij !

Ondertussen zijn er ook nog maar 17 dagen die me scheiden van de Great North Run in Newcastle. Ik kijk er deze keer wel meer naar uit dan in 2010. Toen ging de voorbereiding namelijk niet zo vlot. Zoals het er nu naar uitziet zou het deze keer toch iets vlotter moeten gaan.

Eergisteren nog een rustig babbelloopje van 4,80 km gedaan in Lier samen met loopbuddy Sally. Vanochtend dan weer eens extra vroeg opgestaan zodat ik om 6u20 kon vertrekken voor wat 7,67 km zouden worden, goed voor een kleine 50 minuten lopen. Het ging niet zo snel als vorige week maar ik ben er wel in geslaagd om rustig te beginnen en naar het einde toe te “versnellen”.

Overmorgen staat er weer een duurloopje op het programma en dat zou er eentje van minstens 2 uur moeten worden (en hopelijk ergens tussen de 17 en 18 km). Tijd genoeg om nog wat verder af te tellen.  

 

lopen 20130829.jpg