Meer en minder

Vorige zaterdag 15, deze week 10. Vorige week kilometers, deze week mijlen. Vorige week probleemloos, deze week “harken”.

Ik was nochtans goed gestart en de eerste tien kilometers gingen dan ook vrij vlot. Maar toen begon ik, net als vorige week, een licht knorrend gevoel in de maag te krijgen. Deze keer was ik echter voorbereid en had ik een energiebar meegebracht.

Helaas, aangezien ik van het mannelijke geslacht ben, kan ik niet multitasken. Ik kan dus niet lopen en eten tegelijkertijd. Ofwel eet ik niets ofwel wandel ik een stukje en eet ik wel. De energiebar op zich deed zijn werk wel. Het hongerige gevoel was vrijwel onmiddellijk weg maar nadien had ik het steeds lastiger om terug in mijn ritme te komen.

Uiteindelijk had ik na 1u53 iets meer dan 16 km op de teller staan. Weer iets dichter bij de 21 km maar niet zo dicht als ik gehoopt had.

 

16.3km.JPG